“Naš” zrakoplov Eurowingsa na Krku dočekan vodenim slavolukom!

Jedinstvena promocija Kvarnera u Europi i svijetu

Danas je na Zračnoj luci Rijeka svečanim vodenim slavolukom dočekan zrakoplov A320 kompanije Eurowings registarske oznake D-AEWK iz Dusseldorfa.

Riječ je o zrakoplovu koji na jedinstven način promovira regiju Kvarnera u Europi i svijetu!

Naime, na zrakoplovu su 14. studenoga postavljene velike promotivne naljepnice Kvarnera što predstavlja značajan model promocije regije u svim destinacijama koje će ovaj Kvarnerski zrakoplov posjetiti u narednih godinu dana.

Samo u proteklih tjedan dana navedeni zrakoplov je već posjetio Gran Canare, Budimpeštu, Zurich, London, Hamburg, Dresden, Lanzarote, Prištinu, Berlin, Manchester, Newcastle, Rim, Munchen, Napoli, Bilbao, Barcelonu, Stuttgart i konačno Rijeku.

https://www.facebook.com/rijekaairport/videos/714147812317739/

Zrakoplov će uz brojne ostale destinacije operirati i na zimskoj liniji Dusseldorf-Rijeka-Dusseldorf koja prometuje svaki četvrtak i nedjelju do kraja ožujka, a karte se mogu nabaviti već od 19,99€.

Navedeni projekt promocije rezultat je značajnih promotivnih aktivnosti koje provodi Zračna luka Rijeka u suradnji s TZ Kvarnera s ciljem turističkog razvoja i povećanja prepoznatljivosti branda Kvarner u Europi i svijetu. Upravo poznatost regije predstavlja jedan od ključnih faktora prilikom odluka aviokompanija o uvođenju novih linija, stoga se u promociju sve više ulažu značajna financijska sredstva.

U 2018. godini u usluge promocije regije putem zračnih prijevoznika Zračna luka Rijeka uložila je gotovo 3 milijuna kn vlastitih sredstava te je uloženo još gotovo 4 milijuna kn sredstava udruženih od strane HTZ, TZ Kvarnera, PGŽ i ostalih jedinica lokalne samouprave na području PGŽ.

Upravo ovakvi projekti temelj su daljnjeg rasta i razvoja Zračne luke Rijeka koja je u protekloj sezoni ostvarila najveći postotni rast prometa putnika od svih zračnih luka u Hrvatskoj, a daljnji porast se očekuje i u nadolazećoj 2019. godini.

VIDEO DANA: 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari