OTVORENO KLIZALIŠTE MORSKA PAHULJICA: Za svu djecu s područja grada tradicionalna besplatna škola klizanja

Jučer je otvoreno Riječanima već dobro poznato i omiljeno klizalište „Morska pahuljica“ na Gatu Karoline Riječke koje će na toj lokaciji ostati otvoreno do 17. siječnja 2016. godine. Klizalište će za školsku djecu radnim danima biti otvoreno od 8-16 sati, a za građanstvo od 16-22 sata, dok će subotom, nedjeljom i praznicima klizalište biti otvoreno od 10-22 sata.

Cijena sata klizanja je 20 kuna, a cijena najma klizaljki je 10 kuna. Povoljnije klizanje bit će moguće ostvariti uz kupnju dnevnih, vikend, tjednih ili mjesečnih karti. Organizator klizališta je tvrtka “Forum ugostiteljstvo” u suradnji s Gradom Rijeka.

Osim klizanja, posjetitelje će obradovati i raznolik popratni program: djeca će za vrijeme školskih praznika imati priliku polaziti školu klizanja, a tu je i doček Svetog Nikole na ledu uz prigodan glazbeni program.

Grad Rijeka u organizaciji Odjela gradske uprave za odgoj i školstvo je učenicima riječkih škola omogućio besplatno klizanje i najam klizaljki.

foto: Grad Rijeka

Škola klizanja

Prijave za besplatno pohađanje Škole klizanja započinju 7. prosinca i to isključivo putem online prijave i traju do 14. prosinca ili do popunjenja kapaciteta. Bit će oformljene dvije početničke grupe, dok će ostale biti napredne. Škola klizanja započinje 28. prosinca i traje do 8. siječnja.

Detaljnije informacije o prijavama mogu se pronaći na stranici www.dom-mladih.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari