PLESNO U CRKVI: U klubu u Ružićevoj ovaj petak nastupa elektro pop duo Nipplepeople

Nakon jako duge koncertne pauze, popularna zagrebačka elektro pop grupa Nipplepeople ovoga petka, 4. studenog s početkom u 00 sati, po drugi put nastupa u našem gradu, a po prvi put u prostorima kluba Crkva u Ružićevoj ulici. 

https://www.youtube.com/watch?v=MXOEJidjEHk

Nipplepeople je elektropop grupa osnovana 2008. godine. Nipplepeople čini tajanstveni maskirani dvojac. U jedina dva novinska intervjua do sada, odgovore su dali samo s glazbenim brojevima, objasnili su svoju tajanstvenost kao prijeko potrebnu u moru žutila i instant zvijezda na glazbenoj sceni, sa željom da stave svoju glazbu u prvi plan, umjesto sebe samih. Širu popularnost stekli su hit singlom Sutra te nastupima na renomiranim glazbenim festivalima, kao što su EXIT, Hartera, Terraneo, Summer Fest te mnogi drugi.

Vrata Crkve otvaraju se u 23 sata, a Nipplepeople će koncert započeti točno u 00 sati. Cijena ulaznice je 40 kuna u pretprodaji na svim prodajnim mjestima Eventima, te 50 kuna na vratima kluba. Ne preostaje nam ništa drugo nego zaželjeti svima koji namjeravaju ići na koncert ugodnu zabavu uz dinamične zvuke sve popularnijeg dvojca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari