PRILOG KANALA RI

Pogledajte spektakularne i dirljive prizore s jučerašnjeg obilježavanja Dana domovinske zahvalnosti na riječkom području!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Nakon što je jučer predvečer na Kosom tornju izvješena 10-metarska hrvatska zastava koja će na tom mjestu biti istaknuta do 15. kolovoza, program obilježavanja Dana domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u srijedu predvečer nastavljen je na Mostu hrvatskih branitelja.

Pročitana su imena 222 poginula u Domovinskom ratu iz Primorsko-goranske županije. Za svakog od njih na spomen-obilježje položena je ruža.

Ni ove godine na Krčkom mostu nije izostala Oluja na Kvarneru s paljenjem 222 baklje za isto toliko poginulih branitelja iz PGŽ u Domovinskom ratu.

Više u VIDEOPRILOGU KANALA RI:

Novinarke: Adriana Košta, Monika Injac
Snimatelji: Ivan Banović, Dominik Dudić, Damir Donadić, Hrvoje Skočić (Riportal)
Montažer: Dorian Car Flaviano

Kako je ove godine Armada svoju bakljadu s Krčkog mosta preselila u središte Rijeke, tradiciju su održale navijačke udruge Udruge ‘Vavik vjerna Kirija’ i ‘Plavo bijeli otok’ koje su ove godine organizirale spektakl po kojem su i Rijeka i Primorsko-goranska županija i navijačke udruge odane HNK Rijeci poznate širom Hrvatske, a možemo reći i daleko šire!

I za sam kraj obilježavanja, na Molo longu upriličena je velika bakljada Armade.

O svemu tome dirljiv prilog Kanala RI možete pogledati ovdje, a njihov Dnevnik od 18 sati također je gotovo u cijelosti posvećen obilježavanju današnjeg povijesnog datuma za Republiku Hrvatsku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views