RIJEČKI SPEKTAKL: Četvrti Exclusive auto moto show donosi i hrvatsku premijeru novog Renault meganea!

S prošlogodišnjeg EAMS-a

U riječkom Tower Centru od 17. do 20. ožujka održat će se prestižna automobilska sajamska manifestacija Exclusive Auto Moto Show koja će riječkim zaljubljenicima u automobile predstaviti mnoge novitete

– Ono što je zasad poznato su hrvatske premijere Honde CRF 1000 L Africa Twin, modela SH 300 te vrlo popularne redizajnirane serije NC 750, novi Renault Megane, a bit će i modela koji su na tržištu već par mjeseci ali službeno salonsko predstavljanje nisu imali – poput Hondinih modela Jazz i HRV. A najvjerojatnije dolazi i Toyota RAV 4 u hibridnoj verziji – rekao je na današnjem predstavljanju Exclusive Auto Moto Show Siniša Grgantov, direktor agencije Klik Marketing koja organizira ovu već prepoznatljivu manifestaciju.

eams2016

Exclusive Auto Moto Show s dosadašnja tri izdanja prerastao je u jedno od zanimljivijih godišnjih sajamskih događanja u Rijeci. EAMS je dosad svake godine privukao između 80 i 100 000 posjetitelja, ponajviše zaljubljenika u auto moto industriju.

Ovogodišnji EAMS će se održati od 17. – 20. ožujka u prostoru Tower Centra Rijeka (4. kat, ex Semeraro). Zanimljivo je da se ove godine EAMS terminom smjestio između prestižnog sajma u Ženevi i onog u Zagrebu koji se nakon osmogodišnje pauze vraća na hrvatsku sajamsku scenu.

– Možda je upravo riječki auto show, jer je sve ove godine dok Zagreba nije bio održavao automobilsku scenu živom, bio kotačić koji je ponovno pokrenuo i Zagrebački auto show, dodao je Siniša Grgantov.

Exclusive Auto Moto Show zahvaljujući prethodnim iznimno uspješnim izdanjima postao je etablirana manifestacija koja se željno iščekuje. Posljednje tri godine, uz veliku posjetu građana, Exclusive Auto Moto Show okupio je gotovo sve auto kuće na području Hrvatske te u Hrvatsku donio novitete iz industrije. Iznimka neće biti niti ovogodišnje izdanje koje će dva tjedna prije obnovljenog zagrebačkog auto sajma ponuditi svu raskoš trenutno dostupnu u Hrvatskoj ali i brojne premijere. Cilj ovog jedinstvenog godišnjeg događanja je okupiti sve vodeće auto moto kuće, spojiti ugodno s korisnim, ponudu i potražnju te omogućiti još veću dostupnost informacija građanima, ali istovremeno time dati još jednu poticajnu injekciju hrvatskim gospodarstvenicima.

Rajmond Terčić iz udruge Auto staza Grobnik, suorganizator Exclusive Auto Showa, potvrdio je da će i ovogodišnje izdanje obilovati luksuznim jurilicama poput Porche cup i Leon cup. To su automobili koji se inače mogu isprobati na grobničkoj pisti (u sigurnim uvjetima, a ne u razuzdanim gradskim vožnjama). Terčić vjeruje da će dovesti i Maserati, a ovisno o prostornim kapacitetima biti će još vozila koja će i ove godine plijeniti pažnju.

Uime Tower Centra predstavljanju Exclusive Auto Moto Showa su prisustvovali Anja Karuza (marketing) te Saša Brusić, zamjenik direktora ovog trgovačkog centra. Brusić se zahvalio Klik Marketingu što već 4. godinu zajednički organiziraju ovaj veliki event koji je postao tradicija, te što je Tower Center Rijeka prepoznat kao bitno mjesto za ovakva događanja i nezaobilazno društveno mjesto u regiji. Pozvao je svih da dođu na ovogodišnje izdanje auto showa te najavio kako će nakon ove manifestacije prostor na 4. katu, također u suradnji s Klik marketingom, ponuditi jedan drugačiji sadržaj posvećen djeci.

Hrvatske premijere na EAMS-u

Podsjetimo, u svakom dosadašnjem izdanju EAMS-a organizatori Klik Marketing i udruga Auto staza Grobnik trudili su se ponuditi što više atrakcija i premijera pa je tako upravo na Exclusive Auto Moto Showu u ožujku 2015 godine bila svjetska vicepremijera, tada dugo iščekivanog modela Karl automobilskog giganta Opela. No hrvatsku premijeru na Exclusive Auto Moto Showu tijekom proteklih godina doživjeli su i redizajnirana Honda Civic, Mazda 2, električni automobil Concept One kao i Greyp Bike, te još brojni drugi. Također, jedna od zanimljivosti prošlogodišnjeg izdanja svakako je bio Mercedes S klasa coupe čija se cijena kretala oko vrtoglavih 2 milijuna kuna, no neovisno o tome svojeg je kupca našao već prvog dana održavanja Exclusive Auto Moto Showa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari