U Zoretićima snimane akcijske scene popularne TV serije “Novine”!

Zoretići su poslužili kao izvrsna kulisa za snimanje popularne i nagrađivane domaće TV serije “Novine”

Akcijske scene snimale su se na području općine Jelenje, pod redateljskom palicom Dalibora Matanića.

Produkcijska kuća Drugi plan d.o.o. uz suradnju s Policijskom upravom PGŽ i Općinom Jelenje snimila je nekoliko scena u Zoretićima, u privatnoj kući i pokraj mosta u Trnovici, kao i cesti Zastenice – Dražice, uz Grobničko polje, donosi portal Općine Jelenje.

Podsjetimo, snimanje treće sezone popularne TV serije započelo je uz novi ambijent i lokacije, dosad neviđene na filmu. HTV bi trebao veoma isčekivanu seriju emitirati iduće godine. Nakon toga serija će putem digitalne platforme Netflix biti dostupna u 198 zemalja.

U prvoj sezoni naglasak je bio na novinarstvu u dnevnom tisku, druga sezona pratila je zbivanja u visokoj politici, dok će u ovoj sezoni u fokusu biti sudstvo.

Robert Marčelja i Dalibor Matanić

Iz Općine Jelenje poručili su im da im je izuzetno drago što se snimanje visokobudžetne i popularne serije odvijalo u jelenjskim naseljima te je produkcijskoj ekipi pružena tehnička podrška.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari