VIŠKOVO Šokantno: vandali snimljeni kako ulaze u prostor vrtića i uništavaju nadzornu kameru!

Foto: Vandalizam u Viškovu (Screenshot)

“Naša djeca – snimke razbijanja društvenog vlasništva, 2. dio” naziv je objave popraćene linkom na video koju je na svojim službenim mrežnim stranicama objavila Općina Viškovo

“U subotu 4. svibnja oko 17:00 h u okruženju Dječjeg vrtića Viškovo nadzorne kamere snimile su uništavanje imovine i divljačko ponašanje. Snimke počinitelja i počinjenja štete možete vidjeti na videu na YouTube kanalu”, stoji u objavi Općine Viškovo koja već neko vrijeme “ratuje” s vandalima koji uništavaju imovinu svih građana Viškova.

Ovoga puta grupica mlađih osoba snimljena je kako preskače ogradu dječjeg vrtića a jedna osoba iz grupe potom se penje do nadzorne kamere i uništava i  nju.

Međutim, snimke nadzorne kamere ostale su zabilježene na vandalima nedostižnom mjestu pa će prepoznavanje i pozivanje na odgovornost ovih mladih ljudi biti znatno olakšano.

A ono najgore po njih i sramotno za njihove obitelji tek dolazi – prepoznat će ih na snimkama i njihovi prijatelji, roditelji, susjedi… ali i policijski službenici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari