VELIKO PRIZNANJE

Za Kastavku 2020. godine izabrana Marta Despotović, studentica medicine i volonterka Crvenog križa

Kastavka 2020. godine je Marta Despotović! Ova uspješna studentica medicine, dugogodišnja stipendistica Grada Kastva i članica Savjeta mladih, je volonterka Crvenog križa već petu godinu, a posebno se istaknula u protekloj godini koju je obilježila pandemija.

”Ja sam se naprosto rodila da bih bila volonter. Oduvijek sam željela pomagati ljudima. Kad odradimo neki zadatak, kad učinimo dobro djelo, uživam”– kaže Marta.

U Crvenom križu je položila i tečaj za spasioca na otvorenim vodama, a volontirala je na mnogim vježbama civilne zaštite, sportskim natjecanjima i humanitarnim akcijama kao i na otvaranju Europske prijestolnice kulture – Rijeka 2020. U interventnom timu Društva Crvenog križa PGŽ-a, istaknula kao volonterka na dostavi gotovih obroka, namirnica i lijekova starijim građana koji zbog epidemije nisu izlazili iz svojih domova, a volontira i na punktovima gdje se uzimaju brisevi.

Marti iskrene čestitke!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj