FINALNA VERZIJA

Gradonačelnik Ivo Dujmić usvojio Prijedlog Prostornog plana uređenja Opatije

Ilustracija: Pixsell

Na današnjem radnom sastanku gradonačelnika, njegovih zamjenika i pročelnika Upravnih odjela zaključena je rasprava o dostavljenom Nacrtu konačnog Prijedloga Prostornog plana uređenja Grada Opatije.

Uočeno je nekoliko manjih nedostataka, koji su ispravljeni, te je od izrađivača, Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, zatraženo da u roku od 48 sati dostavi finalnu verziju.

Potom će Nacrt konačnog Prijedloga Prostornog plana uređenja Grada Opatije biti poslan članovima Odbora za prostorno uređenje, planiranje i zaštitu okoliša Gradskog vijeća Grada Opatije i JU Zavod za prostorno uređenje PGŽ na mišljenje, sukladno zakonskoj proceduri.

Posljednja je instanca Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine koje treba dati suglasnost na Prijedlog Plana, prije no što Plan bude poslan na sjednicu Gradskoga vijeća, gdje će gradski vijećnici odlučivati o njegovu usvajanju.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari