VII. IZBORNA JEDINICA: Udruga Krizni Eko Stožer Marišćina na listi kandidata MOST nezavisnih lista

Udruga Krizni Eko Stožer Marišćina, odlukom svojih nadležnih tijela, Skupštine i Upravnog odbora, podržala je aktivno sudjelovanje članova Udruge na predstojećim parlamentarnim izborima na listi kandidata MOST nezavisnih lista u VII izbornoj jedinici. 

Vrlo nam je drago što smo i na nacionalnoj razini pronašli opciju koja bez fige u džepu podržava ekološki sustav gospodarenja otpadom i koja je spremna takav sustav i javno podržati, poručuju iz Eko Stožera Marišćina. 

Koliko značenje MOST nezavisnih lista pridaje sustavu gospodarenja otpadom govori i javno potpisivanje naše Zero-waste Deklaracije koju će u ponedjeljak u 11 sati u Zagrebu, na predstavljanju kandidata izborne liste za VII izbornu jedinicu osobno potpisati čelnik Mosta nezavisnih lista gospodin Božo Petrov, ističu u Eko Stožeru Marišćina.

Ističu činjenicu da je na čelu liste za VII izbornu jedinicu Dr. sc. Slaven Dobrović, dipl. ing. poznati stručnjak za energetiku i ekologiju, a na drugom mjestu predsjednik Udruge Krizni Eko Stožer Marišćina prof. Josip Katalinić.

Na listi kandidata za VII izbornu jedinicu su i još tri člana Eko Stožera Marišćina među kojima su i nezavisni vijećnici Općinskog vijeća Općine Viškovo i članovi Upravnog i Nadzornog odbora udruge Milan Pavelić i Mirna Međimorec.  

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari