VIŠKOVO: Danas počela izgradnja treće faze proširenja mjesnog groblja

Realizacija još jednog kapitalnog projekta u Viškovu danas je konačno počela.

Konačno je započela izgradnja treće faze groblja Viškovo čijom će se realizacijom dobiti 143 nova ukopna mjesta i 120 grobnih niša.

Ugovorena vrijednost radova je 4.670.876,85 kn bez PDV-a. Radovi na proširenju mjesnog groblja Viškovo obuhvaćaju izgradnju dvaju polja s grobnim mjestima u zemlji, pet blokova niša, oborinsku odvodnju, javnu rasvjetu, uređenje pješačkih staza te središnjeg trga novog dijela groblja.

Rok za izvođenje je 150 kalendarskih dana pa bi prema dinamičkom planu trebali završiti u srpnju ove godine. Radovi se izvode na mjesnom groblju Viškovu na kojem se obavljaju ukopi.

Izvođač radova, tvrtka MDK Građevinar je posebno dužan sve radove izvoditi s posebnom pažnjom i pijetetom prema mjestu izvođenja radova te u svemu poštovati komunalni red na groblju i mjesne običaje. Osim toga, obvezan je jedan sat prije i jedan sat nakon završetka pogreba i drugih događanja na groblju, zaustaviti radove.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari