OSTAJU U KUĆI

Vjerovali u čudo i čudo se dogodilo! Prikupljeno 511.373 kuna da Dragan i Snježana ostanu u svojoj kući!

Faebook

Prikupljen je potreban iznos da Dragan i Snježana ostanu u svojoj rodnoj kući

Kako bi ostali u svojoj kući, poznati volonter i humanitarac Oleg Medica osnovao je Facebook grupu ”VJERUJETE LI U ČUDO” gdje su se prikupljale donacije za kupnju kuće u kojoj su Snježana i Dragec odrasli.

Bilo je potrebno prikupiti 500 000 kuna, a prikupljeno je i više!

Podsjećamo, Dragan (44) i Snježana (42) od rođenja žive u Rukavcu. Njihovi roditelji naslijedili su jedan dio kuće nakon što su dogledali stariji bračni par. Međutim, nakon godina suđenja ostaju bez dijela kuće i dobivaju teren koji se nalazi u zelenom pojasu (nije građevinski). Danas, nakon 44 godine Snježana i Dragan bili su gotovo primorani napustiti “svoju” kuću, dana 1. srpnja 2022. prijetila im je deložacija.

VIDEO DANA:

Dragan je čovjek sa posebnim potrebama (99 posto invalidnosti), a u našem kraju svi ga znaju. Snježana (njegova sestra) mu je skrbnik i cijeli život se muči i radi od jutra do sutra da bi imali život dostojan čovjeka i što je najvažnije – da bi ostali zajedno.

”Nismo usrećili samo ovo dvoje ljudi, nego najviše od svega, usrećili smo sami sebe. Oni su nas ujedinili, izvukli iz nas ono najbolje, da brinemo jedni za druge kad je najteže. Hvala Vam dobri ljudi na povjerenju, hvala na svakoj uplati i pomoći. Neka nam ostane za povijest, za našu djecu i sljedeće generacije da se čuda ostvaruju, samo u njih treba vjerovati.”, priopćili su putem društvenih mreža Oleg i Dari, humanitarci velikog srca.

Facebook grupa će i dalje biti otvorena, poručili su, a svaka kuna koja je uplaćena iznas ovog iznosa potrošit će se na uređenje kuće kako bi Dragan i Snježana imali osnovne uvjete za normalan život.

“Biti će i radnih akcija, o kojima ćemo vas također obavještavati u ovoj grupi. Pozivamo sve ljude na Petrovu 01.07, 02.07. I 03.07.2022 da zajedno profeštamo u mjestu iz kojeg je sve ovo krenulo i u kojem ostaju naši Snježana i Dragan. Hvala Vam na svemu, hvala što smo bili i ostajemo zajedno u ovoj priči. Vaši Oleg i Dari”, poručili su na kraju organizatori prikupljanja pomoći.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari