VOLONTERI, PRIJAVITE SE! Stigao je materijal, humanitarna akcija„Vesele plahtice“ za Dječju bolnicu Kantrida može početi!

Od do sada prikupljenih sredstava nabavljena je kompletna oprema za krojenje prvog seta plahtica za Intezivni odjel Dječje bolnice Kantrida

Iz Kluba mladih Rijeka stigao je poziv zainteresiranima širokog srca i dobre volje da se pridruže volonterskoj akciji u sklopu humanitirane akcije “VESELE PLAHTICE”. Akcija će se održati u subotu i nedjelju 19. i 20. studenog od 10 do 20 sati u prostorijama Saveza udruga mladih Primorsko-goranske županije, Erazma Barčića 11, Rijeka.

Od do sada prikupljenih sredstava nabavljena je kompletna oprema za krojenje prvog seta plahtica za Intezivni odjel Dječje bolnice Kantrida a ovaj vikend se volonteri bacaju na posao i kroje!

Pridružite se u zajedničkom druženju i krojenju, treba vam samo dobra volja i oštre škare (koje su osigurane).

Tko ima vremena i volje može se pridružiti i preko tjedna, svakodnevno od utorka 15. Studenog u vremenu od 9 do 16 sati. Materijal je u Klubu mladih, pa zašto ne iskoristiti vrijeme i prostor koji su na raspoalaganju, poručuju organizatori akcije.

Donacije i dalje možete uplatiti na:

HR55 2402 0061 1006 0750 1 Erste&Steiermärkische Bank d.d.
Poziv na broj: HR00 3531-01-OIB
Svrha: Donacija – Vesele plahtice

INFORMACIJA O IZNOSU PRIKUPLJENIH SREDSTAVA NA DAN 15.11.2016. = 6.300,00 KN

Prijavite se za volontersku akciju na sljedeći link
https://goo.gl/forms/g7JfOetNhJpznUMp2
ili putem maila klubmladihrijeka@gmail.com

U sklopu tjedna Veselih plahtica iz Klubu vas pozivaju i na Humanitarni turnir Briškule i Trešete u srijedu od 20 sati i humanitarni Rijeka PUB KVIZ u nedjelju od 19 sati čiji će kompletni prihod od kotizacija biti uplaćen za akciju Vesele plahtice.
https://web.facebook.com/events/1215578621850729/

Akciji krojenja pridružit će se i vrijedna ekipa iz udruge Društvo za istraživanje i potporu (DIP – http://www.dip.hr/) koja će u vrijeme akcije u prostoru održati prvi MALI DIPOV SAJAM u subotu, 19. studenog od 10 do 14 sati.

O ČEMU SE RADI? Organizirano druženje radi prikupljanja donacija za provedbu radno okupacijskih aktivnosti iz mentorskog programa Laboratorij životnih vještina Prijatelji u suradnji sa Savezom udruga mladih (SUMA) i uz volontersku akciju “Vesele plahtice” – krojenje plahtica za Dječju bolnicu Kantrida!

Doniraj i ti i odaberi poklon koji ti najviše odgovara!

Poklone su pripremili dipovci, a čekaju Vas vesele dipove ovčice kasice, vješalice, dipove torbe i zdjele od vune i mnogi donirani predmeti koji čekaju baš na Vas!

DOĐI NA ČAJ/KAVU – POKLONI DAR DIP-U i I SKROJI JEDNU PLAHTICU ZA DJEČJU BOLNICU!

https://web.facebook.com/events/1723752507946593/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari