VRIJEME SE SMILOVALO: Sve spremno za 1. Festival palačinki u Rijeci!

Foto: facebook

Na Gatu Karoline Riječke službeni program počet će u 18 sati, a za posjetitelje je pripremljen i zabavni program

Na Gatu Karoline Riječke u tijeku su pripreme nekoliko izlagača za današnji program i ponudu slatkih i slanih proizvoda na 1. Festivalu palačinki “Dani palačinki” u Rijeci koji je zamišljen kao „začin“ u Dane Sv. Vida odnosno Dane grada Rijeke. Službeni program počet će u 18 sati, a za posjetitelje je pripremljen i bogat zabavni program. Sve je trebalo startati, kako je prvotno zamišljeno, prijašnjih dana no loše vrijeme je pokvarilo planove organizatora.

dani palačinki

No sada je napokon sve spremno. Uz bogatu ponudu palačinki i raznih slanih i slatkih slastica, cocktail majstori pripremaju festivalske koktele koji idu uz specijalitete palačinkarnica.

Osim nizozemskih Poffertjesica, japanskih palačinki iz Confusion Buddha Bara, meksičkih Master Grill palačinki punjenih gurmanskom pljeskavicom, zdravih vege palačinki Hrvatskih divota, bezglutenskih palačinkica Udruge UNUO i zagrebačke palačinkarnice Milky, za posjetitelje su priređena mnoga druga iznenađenja.

palačinke

Prvi Festival palačinki na Gatu Karoline Riječke trebao bi trajati do četvrtka 16. lipnja od 11 do 23:30.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari