ZAVIČAJU, TEBI

Wow!! Mia Negovetić kao Ana Katarina Frankopan! Pogledajte kadrove sa snimanja

Započelo je snimanje glazbenog spota za svečanu pjesmu Primorsko-goranske županije, “Zavičaju, tebi” u kojem glavnu ulogu ima Mia Negovetić koja utjelovljuje Anu Katarinu Frankopan.

https://www.facebook.com/PrimorskoGoranskaZupanija/videos/2814924415274813

Kad u jednoj županiji na okupu imate sjajne umjetnike kao što su Juraj Zigman, Elvis Stanić i Mia Negovetić, spojiti ih u jednom projektu pravi je izazov i nadahnuće. To je i učininjeno snimanjem spota za županijsku svečanu pjesmu „Zavičaju,tebi“ koja promiče ljepote našega kraja i povijesne baštine.
Mladi kreativci iz Kastva – LUMIERE produkcija potpisuju režiju i produkciju spota, tako da je baš sve autohtono, naše, županijsko!
Dio glazbenoga spota koji će povezati bogatu prošlost knezova frankopanskih s ljepotama zeleno-plave županije već je snimljen ovih dana na lokacijama Kaštela Drivenik, Staroga grada Ledenice, Kaštela u Krku, Dvorca Stara Sušica, Manastira Gomirje i Dvorca Severin na Kupi te Dvorca Nova Kraljevica, a put dalje vodi u Franjevački samostan na Košljun.
Kroz ljubavnu priču Ane Katarine Frankopan govori se o svim ženama iz obitelji Frankopan koje su svojom ženstvenošću, ljepotom, snagom, umom i umijećem značajno utjecale na živote svojih muževa, djece, pa i naroda.
U spotu sudjeluju i student glume Petar Baljak, te srednjovjekovne udruge Klub prijatelja Grada Trsata, Zrinski-Frankopani Drivenik te Frankopanska straža Grobnik koje se bave očuvanjem frankopanske baštine, a za koje su kostimi također izrađeni u okviru projekta Putovima Frankopana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari