NOVO BIRAČKO MJESTO NA KANTRIDI

ZA BIRAČE: Zbog epidemijskih mjera, na Kantridi biračko mjesto preseljeno na novu lokaciju

Ilustracija

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Rijeke obavještava građane s područja Mjesnog odbora Kantrida kako je dosadašnje biračko mjesto u Domu za starije i nemoćne osobe PGŽ-a preseljeno u OŠ Kantrida.

Naime, dosadašnje biračko mjesto br. 2. Costabella, koje je bilo smješteno u prostorijama Doma za starije osobe ”Kantrida”, Đure Cattia 6, zbog epidemijskih mjera vezanih uz sprečavanje širenja koronavirusa, preseljeno je u prostorije Osnovne škole Kantrida, Izviđačka 9

Na izborima za zastupnike u Hrvatski sabor, koji se održavaju u nedjelju, 5. srpnja 2020. godine, građani koji imaju prebivalište na adresama Ede Jardasa (parni brojevi od 2 do 8 i parni brojevi od 16 do 46), Đure Cattia, Ivana Milčetića, Ljubljanska cesta, Mate Balote, Minakov put, Opatijska, Pavlovac (brojevi 2 i 4), Preluk, Tenčićevo, Turan, Turanski put i Žlebi, mogu realizirati svoje biračko pravo na biračkom mjestu broj 2. Kantrida, OŠ “Kantrida”, Izviđačka 9.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari