RADI PROMJENE REDA

Za četiri srednjoškolca s Ilovika prijevoz na nastavu ovaj tjedan organizirao Grad Mali Lošinj

Prema informacijama koje je resornom upravnom odjelu PGŽ dostavila ravnateljica Srednje škole Ambroza Haračića iz Malog Lošinja, prof. Jelena Bralić, uspješno je organiziran i prijevoz srednjoškolaca s Ilovika. Kako je ravnateljica navela, lošinjsku Srednju školu pohađa četiri učenika s otoka Ilovika, dva maturanta strukovnog smjera i dvoje učenika prvih razreda opće gimnazije.

Od početka ove nastavne godine oni su dolazili na nastavu redovnom brodskom linijom koja je plovila na relaciji Ilovik-Mrtvaška, a u ponedjeljak 4. listopada došlo je do promjene plovidbenog reda. Brod dolazi u Mali Lošinj u 8 sati ujutro, a odlazi u 14 sati tako da je došlo do malog kašnjenja učenika u dolasku na prvi sat te ranijeg odlaska sa sedmog sata.

Od utorka,5. listopada, učenici u školu dolaze organiziranim prijevozom, gumenim gliserom, do luke Mrtvaška gdje ih je čekao taksi i dovozio u školu. Taj je prijevoz organizirao Grad Mali Lošinj, navodi se u dopisu kojeg potpisuje ravnateljica Bralić, koja ističe da će se škola prilagodit svakom rješenju koje omogućuje da njihovi učenici s Ilovika redovno pohađaju nastavu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari