LOKALNI IZBORI

“Za siguran i stabilan grad i život” Ivanišu na Korzu pjesmom potporu dali  Tamara Brusić, Vivien Galletta, Voljen Grbac…

Na riječkom Korzu danas je održana završna konferencija za novinare kandidata za gradonačelnika Nikole Ivaniša uz druženje s građankama i građanima uoči nedjeljnih lokalnih izbora

Tim povodom oglasio se i Nikola Ivaniš, kandidat PGS-a i Laburista na predstojećim lokalnim izborima sljedećim priopćenjem:

“Još sam jednom u društvu mojih zamjenica Tee Mičić Badurina i Ane Trošelj predstavio našu kandidaturu za izvršnu vlast, ali smo s našim Edvinom Liverićem i Draženom Mikulićem predstavili i program razvitka kulture Rijeke s osloncem na riječke kulturne snage.

Tea je, pak, predstavila dijelove našeg programa u kojem smo fokus stavili na ljude, naše sugrađanke i sugrađane, njihov kvalitetniji, bolji, lakši i sretniji život.

Ja sam još jednom naglasio da u izazovnim vremenima što nam predstoje grad i građani ne zaslužuju opasne eksperimente već miran, stabilan i siguran život, a koalicijska lista PGS-a i Laburista te ja osobno s mojim zamjenicama jamčimo im upravo to.

Posljednje predizborno druženje začinili smo domaćim, riječkim i kvarnerskim pjesmama, a izvodili su ih sjajni umjetnici i pjevači, naši PGS-ovci: Tamara Brusić, Božidarka Matija Čerina Kapetanović i najbolji hrvatski pjevački bračni par Vivien Galletta i Voljen Grbac!”, poručio je Nikola Ivaniš.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari