„ZAJEDNO SMO RIJEKA“ Majice za 21. Homo si teć u četvrtak ujutro promoviraju Leonard Zuta i Goodness Ajayi

Prodajom majica “Zajedno smo Rijeka” pomaže se program “Moje mjesto pod suncem” namijenjen pružanju poticajnog okruženja djeci iz socijalno ugroženih skupina

Krenula je prodaja majica manifestacije „21. Homo si teć“, a u četvrtak 6. travnja u 11 sati u šatoru Homo si teć na Trgu 128. brigade akciji će se pridružiti nogometaši HNK Rijeke Leonard Zuta i Goodness Ajayi. Oni će se tom prilikom družiti s građanima i pomoći u humanitarnoj prodaji HST majica.

Ovogodišnja majica napravljena je u suradnji upravo s NK Rijekom i koristi poznati slogan “Zajedno smo Rijeka” kako bi što više motivirala građane na uključivanje u festival i njegovu humanitarnu akciju, te davanje podrške HNK Rijeci u borbi za naslov prvaka ove sezone.

Druženje s HNK Rijekom nastavlja se i u subotu 8. travnja na stadionu Rujevica gdje Rijeka u 19 sati dočekuje Dinamo u utakmici 27. kola MAXtv Prve lige. Tamo će biti dva Homo si teć štanda na kojima će se prodavati majice i primati donacije za humanitarnu akciju “Trčim i pomažem”.

Prodajom majica “Zajedno smo Rijeka” pomaže se program “Moje mjesto pod suncem” namijenjen pružanju poticajnog okruženja djeci iz socijalno ugroženih skupina

Majice za Festival sporta i rekreacije “21. Homo si teć” mogu se kupiti u šatoru na Trgu 128. brigade HV po cijeni od 40 kn, od čega 5 kn ide u humanitarnu svrhu za projekt “Moje mjesto pod suncem” kojega provode Centar za kulturu dijaloga i udruga Šarolija. Projekt je osmišljen kako bi djeci lošijeg socio-ekonomskog položaja, koji žive u nepovoljnijim financijskim odnosno životnim prilikama, osigurao poticajno okruženje u kojem bi imali priliku sudjelovati u aktivnostima koje im njihovi roditelji nisu u mogućnosti pružiti.

21. Homo si teć

Ovogodišnje izdanje manifestacije “Homo si teć” započinje 8. travnja 2017. utrkom “539 skok” po Trsatskim stubama, a nastavlja se 15. travnja utrkom “Molo longo trk” po riječkom lukobranu.

Glavni dio“Homo si teć” otvorit će se 23. travnja 2017. godine u 10,30 sati startom utrke “2. riječkog maratona”, “16. riječkog polumaratona” i nove utrke “Desetka” ” u duljini od 10 km, sa startom na Korzu i ciljem u ulici Riva ispred Gata Karoline Riječke, nakon čega slijedi dm Baby bonus cup”, “Hendi cup” i najmasovnija od svih, popularna „Homo si teć“ koja redovito okupi oko 10.000 građana, rekreativaca, djece, studenata, profesionalnih atletičara i sportaša.

Organizatori manifestacije su Grad Rijeka u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga grada Rijeke “Riječkim sportskim savezom”, Primorsko-goranskom županijom, Novim listom i Gradom Opatija, a suorganizatori ove gradske manifestacije Zajednica Sportova PGŽ, Udruga RI maraton i agencija “Adria events”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari