U ŠPANJOLSKOJ

Zamjenica Medarić i pročelnica Stilin u stručnom posjetu Baskijskom kulinarskom centru

Zamjenica župana Marina Medarić s pročelnicom UO za odgoj i obrazovanje Editom Stilin i članovima Upravljačkog odbora projekta RCK RECEPT u stručnom su posjetu u San Sebastianu u Španjolskoj i njihovom Baskijskom kulinarskom centru.

Na studijskom putovanju sudjeluju i nastavnici i članovi projektnog tima iz Ugostiteljske škole Opatija i partnerskih škola koji će posjetiti Baskijski kulinarski centar i upoznati se s dobrom praksom suradnje srednjih škola u sektoru turizma i ugostiteljstva s hotelskim kućama, kao i poslovnom i stručnom razvoju programa centra. U svom posjetu obići će i Odjel za diplomske studijske BKC-a i laboratorij za inovativnu i digitalnu transformaciju gastronomije budućnosti „LAB-e“ i prisustvovati prezentaciji pilot projekta primjene mjera održivog turizma u hotelu srednje do više kategorije kroz koordinaciju s višim školama i fakultetima.

Uspostavljanje suradnje i razmjena iskustava s ustanovama za strukovno obrazovanje te uspostava kvalitetne stručne mreže domaćih i stranih partnera u cilju mogućnosti strukturirane i dugoročne suradnje nastavnika, učenika i svih ostalih dionika u centru i ovaj put je svrha putovanja.

Aktivnost je financirana iz EU projekta RCK RECEPT koji je usmjeren na inovativne metode poučavanja, osposobljavanja i usavršavanja te povezivanja obrazovnog, javnog, privatnog i civilnog sektora, u svrhu kvalitetnijeg stjecanja znanja i kompetencija njegovih korisnika za tržište rada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari