OSJEĆA SE DOBRO

Zamjenik gradonačelnika Marko Filipović pozitivan na koronavirus

Foto: Mateo Levak/Riportal

Filipović se osjeća dobro, a blaži simptomi odnose se na kašalj

Zamjenik gradonačelnika Marko Filipović u petak je, zbog blagih simptoma koji su ukazivali na mogućnost prisutnosti koronavirusa, obavio testiranje u riječkom Nastavnom zavodu za javno zdravstvo. Nažalost, nalaz je pozitivan te mu je određena mjera kućnog liječenja.

Zamjenik gradonačelnika kod kuće je od srijede, 3. ožujka, a vrijeme trajanja izolacije bit će određeno u ponedjeljak kada je upućen na telefonski kontakt sa svojom liječnicom.

Filipović se osjeća dobro, a blaži simptomi odnose se na kašalj.

Zbog navedenog, u javnosti se neće pojavljivati do dovršetka propisanog trajanja izolacije.

S kućnog liječenja zamjenik gradonačelnika poručuje sugrađanima: “Budite odgovorni prema sebi i drugima i poštujte mjere zaštite od virusa. Iako je prema mnogima blag, budimo svjesni da za mnoge ovaj virus predstavlja ozbiljnu opasnost.”

Marko Filipović oglasio se i na Facebooku:

“Pozitivan na koronavirus – nije nešto čemu se čovjek nada, ali što je tu je. Osjećam se dobro, imam blaže simptome, a do završetka propisanog trajanja izolacije za mene nema pojavljivanja u javnosti. Budite odgovorni prema sebi i drugima i poštujte mjere zaštite od virusa. Iako je prema mnogima blag, budimo svjesni da za mnoge ovaj virus predstavlja ozbiljnu opasnost. A ja za sada ostajem kandidat s okusom i mirisom”, napisao je.

Pozitivan na koronavirus – nije nešto čemu se čovjek nada, ali što je tu je. Osjećam se dobro, imam blaže simptome, a do…

Objavljuje Marko FilipovićSubota, 6. ožujka 2021.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari