PROGRAM MENTORIRANJA

Započele prijave za Spring business camp 2022 u organizaciji STEP RI; Najbolje timove čekaju vrijedne nagrade

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, uz podršku Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu, od 3. do 6. travnja organizira Spring business camp 2022.

Program je namijenjen onima koji imaju poslovnu ideju ili prototip koji kroz četverodnevni intenzivni program mentoriranja žele unaprijediti.

Tijekom Spring business camp-a odabrani kandidati imat će priliku raditi s mentorima, uspješnim poduzetnicima i investitorima, koji će im pomoći da svoj projekt razviju u održivi poslovni pothvat.

Osim izvanrednog mentoriranja najbolji timovi imat će priliku osvojiti i vrijedne nagrade. Nagrada za prvo mjesto je MacBook Pro, za drugi najuspješniji tim osiguran je Apple iPad 9, dok je nagrada za treće mjesto Apple watch.

„Ovaj program održavamo već devetu godinu zaredom. Vjerujemo da su kvalitetni mentori, networking, odlične nagrade, te prilika za predstavljanje ideje investitorima dovoljni razlozi za sudjelovanje. Timovi koji su sudjelovali u prethodnim izdanjima prikupili su preko 3.000.000 USD investicija“, ističe direktor STEP RI-ja Boris Golob.

Sudjelovanje na kampu je besplatno i uključuje smještaj i prehranu.

VIDEO DANA:

Prijave su otvorene od 21. veljače do 13. ožujka 2022., a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem web stranice STEP RI-ja.

Za dodatne informacije zainteresirani kandidati mogu se obratiti Jani Blažević Marčelja putem e-mail adrese jbmarcelja@uniri.hr ili na brojeve telefona 051 265 962 i 099 241 4849.

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci je poduzetnička potporna institucija koju je 2008. godine osnovalo Sveučilište u Rijeci. Glavni je cilj savjetodavnim uslugama, programima i edukacijama hrvatskom gospodarstvu učiniti dostupna najnovija svjetska znanja inoviranja i upravljanja kojima vodeće tvrtke brže, uspješnije i jeftinije stvaraju inovacije, postaju konkurentnije i osvajaju nova tržišta. Samostalno i s partnerima u Hrvatskoj i Europi STEP RI stvara i provodi projekte financirane od Europske unije i Sjedinjenih Američkih Država, iz hrvatskih nacionalnih i lokalnih programa te iz sredstava velikih hrvatskih tvrtki koje podupiru inovacije i poduzetništvo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari