NOVE PRIJAVE

Započeo praktični dio projekta Radar kao i novi krug prijava za programe

Korisnici projekta Radar koji sudjeluju u osposobljavanju za voditelje brodica B i C kategorije došli su do posljednje faze njihove edukacije, a to je praktični dio koji se sastoji od upoznavanja s jedrilicom i jedrenja.

Nakon odrađenog teorijskog dijela krenuo je i praktični dio koji uključuje upoznavanje s jedrilicom i njenom opremom kao i izlazak na more. U ovoj fazi edukacije, korisnici projekta Radar uče kako primijeniti teorijski dio osposobljavanja, točnije, kako upravljati samom jedrilicom i na koji način i kada primijeniti sigurnosne postupke koji su ključan dio jedrenja. Kroz sve ove procese vode ih stručni mentori iz Jedriličarskog kluba ”Maxi” koji provode ovo osposobljavanje u sklopu projekta Radar.

Praktični dio samog osposobljavanja je ujedno i najzabavniji dio, a budući da je prva grupa voditelja brodica B i C kategorije ušla u završnu fazu, kreću prijave za nove zainteresirane kandidate.

Prijave za projekt Radar i dalje su u tijeku, a zainteresirani se mogu prijaviti ispunjavanjem prijavnice na web stranici Centra tehničke kulture Rijeka, pozivom na broj 051 320 280, slanjem e-maila na mmrak@ctk-rijeka.hr ili dolaskom na Radar info kutak koji se održava svakoga četvrtka u 11:00 sati u prostorima Centra tehničke kulture Rijeka (Školjić 6).

VIDEO DANA:

Projekt Radar  besplatan je program reintegracije na tržište rada neaktivnih mladih osoba u NEET statusu s područja Primorsko-goranske županije kroz osposobljavanje za radnike na visinskim radovima, voditelje brodica B i C kategorije, administratore u sportskim organizacijama i asistente na EU projektima.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views