KONTROLIRAJU SE ULASCI U GRADOVE

Zatvoreni su izlazi iz Zagreba prema moru zbog kontrole na Kikovici

FOTO: Riportal.hr/Ilustracija

Zbog olujnog vjetra jutros je autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica otvorena samo za osobna vozila, a obilazak za ostale skupine je starom cestom kroz Gorski kotar (DC3)

Za sav promet zatvoreni su izlazi iz smjera Zagreba prema moru na čvoru Oštrovica i prema Fužinama na čvoru Vrata te državna cesta između čvorova Lučice i Kikovica (DC3) u smjeru Rijeke zbog provođenja kontrole na čvoru Kikovica.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila).
Na autocesti A1 između vijadukta Božići i tunela Sveti Rok vozi se uz ograničenje brzine, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila.
Zbog radova i privremene regulacije prometa na pojedinim dionicama cesta povremeno se vozi se usporeno, a na lokacijama gdje policijski službenici kontroliraju ulaske u gradove, po naputku Stožera civilne zaštite, moguće su povremene gužve. Vozače se poziva da brzinu i način vožnje prilagode trenutačnim uvjetima na cestama.
Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na čvoru Kikovica u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Za sav promet zatvoreni su izlazi iz smjera Zagreba prema moru na čvoru Oštrovica i prema Fužinama na čvoru Vrata te državna cesta između čvorova Lučice i Kikovica (DC3) u smjeru Rijeke zbog provođenja kontrole na čvoru Kikovica.
Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima. U pomorskom prometu nema poteškoća, javlja Hrvatski autoklub.
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari