VRIJEDNA DONACIJA

Zavodu za pulmologiju KBC-a Rijeka donirana vrijedna medicinska oprema

Zavod za pulmologiju Klinike za internu medicinu KBC-a Rijeka u petak, 19. svibnja primio je vrijednu bolesničku opremu u ukupnom iznosu od 1.876,22 eura.

Prateći svoju strategiju pomaganja, tvrtka Orto Rea d. o. o. izdvojila je dio sredstava i poduzela inicijativu za donacijom suvremene opreme te time pomogla kvalitetu liječenja okruženja u kojem djeluje.

Darovana medicinska aparatura uključuje profesionalni klinički aspirator i četiri toaletna kolica, a namijenjena je kako bi olakšala pacijentima boravak na liječenju u vremenu kada su najranjiviji.

Uime tvrtke donatora, vrijednu opremu uručio je direktor tvrtke Orto Rea Ivan Bulat, a na donaciji su zahvalili doc. dr. Igor Barković, voditelj Odjela za opstruktivne bolesti i difuzne bolesti pluća, Sanja Horvat, glavna sestra Zavoda i Vesna Cvitkušić, glavna sestra Odjela za akutne bolesti pluća.

Donacija, koja predstavlja nastavak dugogodišnje uspješne suradnje, realizirana je s ciljem sadržajnijeg boravka pacijenata u bolnici, kao i podizanja standarda zdravstvene skrbi pulmoloških bolesnika.

U tijeku je realizacija još jedne donacije tvrtke Orto Rea riječkoj pulmologiji, ovoga puta u opremanje prostora uredskim namještajem, koji će djelatnicima biti svakodnevno koristan i zasigurno pridonijeti poboljšanju optimizacije liječenja pacijenata.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari