NEKO VRIJEME BEZ PROGRAMA

Zbog sanacije štete od nevremena privremeno zatvoreni Dječja kuća, Palača šećerane i MMSU

Zbog potrebe sanacije štete nastale prilikom jučerašnjeg nevremena koje je zadesilo Rijeku, privremeno su zatvorene ustanove u kulturi u kompleksu Benčić.

Kako je voda prodrla u prizemlje, Dječja kuća će biti zatvorena do ponedjeljka 3. listopada. Dječji odjel Stribor je s time zatvoren, a zakasnina za navedena tri dana neće se zaračunavati.

Otkazuju se sve programske, rođendanske i animacijske aktivnosti kroz navedena tri dana. U kinu Dječje kuće otkazuju se projekcije filmova od petka, 30. rujna do nedjelje, 2. listopada. Posjetitelji koji su kupili ulaznice za projekcije u navedenom periodu mogu ostvariti povrat novca. Ukoliko su ulaznice kupljene putem stranice ulaznice.hr, za povrat pišite na: podrska@ulaznice.hr. Ukoliko su ulaznice kupljene na blagajni Dječje kuće ili Art-kina, povrat ili zamjena ulaznica ostvaruje se na blagajni Art-kina koja se otvara sat vremena prije početka prve projekcije u danu. Blagajna u Dječjoj kući privremeno ne radi.

Muzej moderne i suvremene umjetnosti Rijeka bit će zatvoren do utorka, 4. listopada. Iz istih je razloga izložba “Komadi” Hane Miletić, koja je trebala biti otvorena do 2. listopada, jučer imala posljednji dan. Od utorka je moguće razgledati izložbu Zuzane Pustaiove “Jedan dan svaki dan”, koja je otvorena do 23. listopada.

Kako jučerašnja kiša nije zaobišla ni prostore Palače šećerane, postav Muzeja grada Rijeke zatvoren je do daljnjega.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views