EVO DETALJA

Zbog velikog interesa publike dodatne projekcije Oppenheimera i Barbie u Ljetnom Art-kinu

Ljetno Art-kino nastavlja s radom i u prvom tjednu kolovoza, odnosno do petka, 4. kolovoza zbog velikog interesa publike i popunjenih termina projekcije kino uspješnica Oppenheimer i Barbie. Filmovi će se prikazivati u istom terminu, odnosno s početkom u 21 sat

Iako je Art-kino svoju ljetnu stanku odlučilo privesti kraju s istekom srpnja, kako je to već najavljeno u programskom letku i na web stranici kina, gledatelji su u konačnici odlučili da se s uživanjem u filmovima pod zvijezdama ljetne rezidencije Art-kina nastavi i sljedećeg tjedna.

Tako će svi oni koji nisu stigli osigurati svoje ulaznice za prvi biografski film u opusu redatelja Christophera Nolana o ‘ocu atomske bombe’ Robertu J. Oppenheimeru ili najružičastiju satiričnu komediju u filmografiji redateljice Grete Gerwig, o omiljenoj igrački generacija djevojčica, moći to učiniti u sljedećim terminima:

Oppenheimer – ponedjeljak (31. srpnja) i četvrtak (3. kolovoza) te

Barbie – utorak (1. kolovoza), srijeda (2. kolovoza) i petak (4. kolovoza).

Po završetku spomenutih projekcija započinje ljetna stanka Art-kina koja traje do početka rujna.

Ljetno Art-kino nalazi se u dvorištu Kapucinskog samostana Gospe Lurdske (ulaz kroz Art-kino), a u slučaju lošeg vremena projekcije se sele u dvoranu Art-kina.

Ulaznice za filmove mogu se kupiti na blagajni Art-kina svakoga dana sat vremena prije početka prve projekcije ili na internetskoj stranici ulaznice.hr.

Više informacija potražite na https://www.art-kino.org/hr/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari