ŽELIŠ POKRENUTI PODUZEĆE? Saznaj sve o tome na 5. forumu Mladi u poduzetništvu u riječkom Centru tehničke kulture!

Foto: S jednog od prethodnih Foruma u CTK Rijeka

Sudjelovanje na forumu je besplatno, no potrebno je prijaviti se putem obrasca na internetskoj stranici CTK Rijeka

Iz riječkog Centra tehničke kulture pozivaju sve mlade osobe koje razmišljaju o pokretanju poduzeća, žele se educirati ili jednostavno informirati o mogućnostima na forum Mladi u poduzetništvu kojim se petu godinu za redom CTK Rijeka zajedno s drugim potpornim institucijama uključuje u Međunarodni tjedan poduzetništva koji se ove godine obilježava od 13. do 19. studenog.

Razmišljaš li o poduzetničkom pothvatu? Ne znaš otkud krenuti? Koji put izabrati? Gdje zatražiti pomoć, savjet ili točnu informaciju? Sve su to pitanja na koja ćeš moći dobiti odgovore na jednom mjestu – forumu Mladi u poduzetništvu – što će se održati u petak, 17. studenog 2017. u Centru tehničke kulture Rijeka (Školjić 6, 1. kat) s početkom u 12 sati.

Sudjelovanje na forumu je besplatno, no potrebno je prijaviti se putem obrasca na internetskoj stranici CTK Rijeka.

O raznim mogućnostima za mlade poduzetnike govorit će predstavnici Gradske knjižnice Rijeka, STARTUP Inkubatora Rijeka, Primorsko-goranske županije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Step Ri Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci te Riječke razvojne agencije Porin.

Tijekom Međunarodnog tjedna poduzetništva u svijetu će se organizirati 1.000 događanja u 160 zemalja kako bi se pojedinci potaknuli na poduzetničke poduhvate i povezali s potencijalnim partnerima, mentorima i investitorima.

Forum Mladi u poduzetništvu CTK Rijeka organizira petu godinu za redom uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari