Želite naučiti izraditi suhozid? Prijavite se na besplatnu radionicu

FOTO: RIJEKA 2020

Za sve sudionike radionice osiguran je alat, zaštitne rukavice i topli obrok

Pozivaju se zainteresirani građani na besplatnu majstorsku radionicu izrade suhozida, namijenjenu svim uzrastima (od djece do umirovljenika), koja će se održavati od 24. veljače do 1. ožujka 2020.godine, svakodnevno od 10 do 17 sati na Sveučilišnom Kampusu Rijeka.

Zainteresirani se mogu prijaviti za svih sedam dana radionice ili za pojedinačne dane, sukladno vlastitim mogućnostima, a za sve sudionike radionice osiguran je alat, zaštitne rukavice i topli obrok. Polaznici moraju imati čvrstu obuću i radnu odjeću, a radionice će svakodnevno započinjati kratkim uvodnim predavanjem i uputama za rad.

Prijave na radionicu zaprimaju se do nedjelje, 23. veljače 2020g. putem e-mail adrese: maja.pratengrazer@rijeka2020.eu, te na broju mobitela: 091 61 26 319. U sklopu prijave potrebno je istaknuti jedan ili više dana za koje se zainteresirani prijavljuju.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari