BESPLATNA RADIONICA

Želite naučiti kako organizirati uspješan glazbeni event? Prijavite se na radionicu Let’s talk about music

Poslije više nego uspješnog prošlogodišnjeg premijernog izdanja glazbeno – edukacijskog ciklusa ‘’Let’s Talk About Music’’, udruga Distune pokreće njegovo drugo izdanje. Svi zainteresirani u dobi od 18 – 27 godina uz pomoć mentora i voditelja naučiti će kako uspješno organizirati određeni glazbeni događaj.

Kroz četiri predviđena modula polaznici radionice naučiti će kako se organizira i dogovara koncert, parti i slični eventi , kako se planira i provodi marketing i promocija, izrađuje vizualni identitet, koristi raspoloživa tehnička oprema (za ozvučenje i rasvjetu) te kako se ugošćuju izvođači, ali i publika. 

Edukativni program će se provoditi u prostoru Palacha od listopada do studenog ove godine. Prijave su otvorene do 30. rujna, a broj polaznika je ograničen na 10.

Prijaviti se možete na info@distune.org ili putem poveznice https://bit.ly/32s5wmm

Projekt je sufinanciran od strane Odjela za kulturu – Grada Rijeke, Primorsko – goranske županije i poslovnog kluba PartnerRi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari