UŽIVO IZ DELNICA

Video | Zimska služba noćas spremna za prve pahulje, iz Delnica poslali upozorenje: ‘Problem bi mogla stvarati olujna i orkanska bura’

S obzirom na to da se noćas očekuju prve pahulje i u Hrvatskoj, RTL-ova reporterka Maja Brkljača uživo se javila iz Delnica gdje je razgovarala s voditeljem tehničke jedinice održavanja HAC-a Domagojem Lončarom i provjerila je li zimska služba održavanja cesta spremna.

Prvo preventivno posipanje cesta protiv poledice je već odrađeno.

‘Spremno je 50 vozila zimske službe i 50 vozača. Uz njih je i popratno osoblje, sveukupno je spremno 70 ljudi. Mehaničke radionice su u pripravnosti za slučaj sitnih kvarova, spremni smo!’, poručio je Lončar.

Dodao je i da su svi servisi opreme na vrijeme odrađeni i ako se dogodi i kakav manji kvar, da je mehaničarska radionica spremna. Soli za posipanje i u Delnicama i u drugim solanama pune su. Zimska služba ne očekuje iznenađenja zbog padalina, ali Lončar je upozorio da bi eventualne probleme u prometu mogao stvarati olujna i orkanska bura, naročito u podvelebitskom dijelu.

Više o stanju na cestama pogledajte u videu, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari