ŽIVO U KLUBU MLADIH Uključite se u zanimljive programe: LARP, Rijeka pub kviz i Erasmus pub quiz!

Zabavne igre s uživljavanjem u uloge nude sljedeće teme – „Seoba naroda“, „Nordijske priče: Izbor jarla“ i „Obitelj Andersson“

U Klubu mladih u subotu, 14. siječnja gostuje Terrible Creations s novim izdanjem LARP dana!

Niste nikad probali „larpati“? Sad je prilika! Ako jeste, povedite nekog tko nije!

Na rasporedu će biti niz jednostavnih i zabavnih komornih igara s uživljavanjem u uloge. Prethodno znanje i iskustvo nisu potrebni. Sve potrebno za igru sudinici će dobiti od organizatora.

14 -16 h Seoba naroda
16:15 – 19:15 h Nordijske priče: Izbor jarla
19:30 – 22 h Obitelj Andersson

Seoba naroda (tri ili pet igrača) je fantazijska igra u kojoj ćete preuzeti ulogu žrečeva, staroslavenskih svećenika koji moraju donijeti odluku koja će odlučivati budućnost oba plemena kojima pripadaju.

Nordijske priče: Izbor jarla (šest igrača) će vas povesti u doba Vikinga. Stari jarl – vikinški vođa – teško je ranjen u bitci i umire. Vrijeme je za izbor novog. Morate odlučiti kome će od vas pripasti ta čast, a situacija je sve samo ne jednostavna.

larp

Obitelj Andersson (8 ili 10 igrača) – u igri Åkea Nolema i Johana Röklandera postat ćete pripadnici obitelji koji se trebaju dogovoriti oko nasljedstva nakon smrti njihovih roditelja, kao i hoće li provesti blagdane zajedno.

Kostimi nisu obavezni, ali možete se kostimirati ako želite. Prijave na licu mjesta, po sistemu tko prvi. Trebate biti na mjestu događanja otprilike pola sata prije početka.

Sudjelovanje je besplatno, donacije u vidu grickalica i pića poželjne.

NEDJELJA 15.01.2017. 19:00 Kuretova i Matkova Glazbena Abeceda

Prvi Riječki pub kviz u 2017.g u Klubu mladih Rijeka kreće s tematskim kvizom, i to pod nazivom “ Kuretova i Matkova Glazbena ABECEDA – jer drugo nam se slagat ne da!”.

Ova 2 već prokušana kviz slagača iz tima “Pappapisshu!” najavljuju čisto GLAZBENI kviz sa rijetkim izletima u druge kategorije, sa naglaskom na jako puno slušaone, ali naravno i trivijalnim i manje trivijalnim podacima iz područja glazbe.

Standardno max 5 članova po ekipi. Prijave na licu mjesta pol sata prije starta.

Više o Rijeka pub kvizu na http://www.rijekapubkviz.com/

PONEDJELJAK 16.01.2017. 20:00 ERASMUS PUB QUIZ

Ovaj ponedjeljak ponovo u goste stiže Erasmus Pub kviz – prava prilika da još jednom testirate svoje znanje, osvojite nagrade i naučite nešto novo.

Svi zainteresirani su pozvani, kviz nije strogo rezerviran za studente na razmjeni, ali održat će se na engleskom jeziku.

Možete igrati u grupama gdje jedna grupa može imati max 4 natjecatelja. Ako već znate s kime ćete se natjecati slobodno rezervirajte svoje mjesto.

pub kviz klub mladih

Erasmus Pub KVIZ u Klubu mladih Rijeka će se održati u tri runde, a najbolji svake runde osvaja nagradu kao i 3 najbolja cjelokupnog kviza.

Nagrade:

– pobjednici 1. 2. i 3. kruga: grickalice za cijelu ekipu
– Pobjednici kviza: Heinken bačvica od 5l – 2. mjesto: boca vina – 3. mjesto: tura pića

Tema kviza je OPĆE ZNANJE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari