ZORAN KVRŽIĆ: “Hvala navijačima na prekrasnom dočeku, hvala čitateljima “Riječanina” na praćenju “Rijeke”!”

Jedva da je stigao nešto odspavati nakon noćašnjeg slavlja na Korzu (OVDJE), a kapetan Rijeke Zoran Kvržić odlučio je jutro s obitelji provesti u šetnji Korzom

Dan nakon što je najbolji igrač Rijeke u jučerašnjoj utakmici finala Kupa Hrvatske asistirao za drugi gol Rijeke a sam postigao prekrasan treći i odlučujući zgoditak (OVDJE), popularni Kvrža je s obitelji odlučio “upiti” još malo dobre atmosfere s Korza.

Korza koje je noćas, nešto iza ponoći pa tko zna do kojega “”sitnog sata”, još jednom bilo poprište velikoga slavlja igrača i navijača Rijeke nakon što je momčad kojoj neki (neupućeni) nisu davali puno šanse u Puli, u finalnoj utakmici Kupa Hrvatske, pobijedila Dinamo 3:1. (OVDJE)

Brojni građani mahnuli su ili prilazili Kvržićima, velikima i malima, čestitajući im na pobjedi i osvojenom trofeju, a Kvrža je strpljivo otpozdravljao i odgovarao na poneka pitanja, ne skidajući pritom pogled sa svoga maloga i najdražega “trofeja” – u kolicima.

“Veliko hvala svim navijačima Rijeke koji su nas jučer pratili i gromoglasno podržali u Puli, hvala i onima koji su navijali pred televizorima, a nemam riječi za opisati i zahvaliti se svima, u ime cijele momčadi, stručnog stožera i vodstva kluba na noćašnjem vatrenom dočeku na Korzu! To može samo Rijeka!”, rekao nam je Kvrža uputivši i poseban pozdrav novinarima i čitateljima portala Riječanin.

“Hvala vam što iscrpno pratite HNK Rijeku, a posebna zahvala ide vašim čitateljima i svim navijačima Rijeke”, poručio je na kraju Zoran Kvržić.

Povezani VIDEO: