DOGOVOR O SURADNJI

Župan Komadina i gradonačelnik Novog Vinodolskog o izgradnji sportske dvorane na novom lokalitetu

Župan Zlatko Komadina primio je gradonačelnika Novog Vinodolskog, Tomislava Cvitkovića, kojemu je ovo ujedno bio prvi služeni posjet Primorsko-goranskoj županiji od kada je stupio na dužnost

Na sastanku je bilo riječi o brojnim već pokrenutim ili realiziranim projektima PGŽ na području Novog Vinodolskog, posebno projektima vezanim za pomorsko dobro, poput izgradnje lukobrana u Klenovici, luci Muroskva i drugih.

Što se tiče ostalih projekata, gradonačelnik Cvitković je upoznao župana Komadinu s planom izgradnje sportske dvorane na novom lokalitetu s obzirom da je postojeća školska sportska dvorana nedostatna po svom kapacitetu i, na žalost, nije moguće proširenje postojeće dvorane.

Župan je podržao ideju i najavio da se Županija može uključiti i financijski pomoći opremanje nove dvorane kao što je pomogla i drugim gradovima i općinama koji su gradili sportske dvorane, poput, primjerice Općine Lopar.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views