PRIPREMIT ĆE KNJIGU INVESTICIJA

Župan Komadina i načelnik Bregovac razgovarali o rješavanju položaja Gorskog Kotara u okviru Zakona o brdsko – planinskom području

Župan Komadina i načelnik Bregovac razgovarali o rješavanju položaja Gorskog Kotara u okviru Zakona o brdsko – planinskom području

Župan Zlatko Komadina održao je sastanak s načelnikom Općine Fužina Davidom Bregovcem na kojem je bilo riječi o važnosti zajedničkog nastupa prema Vladi RH s ciljem rješavanja položaja Gorskog Kotara u svjetlu Zakona o brdsko – planinskom području i nepravednoj indeksaciji područja u kojem živi manji broj stanovnika kao što je to slučaj u Gorskom kotaru.

Župan Komadina najavio je da će PGŽ, odnosno županijska Regionalna razvojna agencija, na prijedlog gradonačelnika i načelnika Gorskog kotara pripremiti Knjigu investicija za Gorski kotar. Knjigu pripremaju gradonačelnici i načelnici koji će predložiti projekte za koje smatraju da trebaju biti dio materijala koji će im poslužiti u daljnjoj komunikaciji s potencijalnim investitorima.

VIDEO DANA:

Načelnik Bregovac izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom sa Županijom, ponajviše pomoći u nabavci turističkog broda te projektom uređenja prostora stare škole u Vratima uz molbu za nastavak podrške PGŽ-a u razvoju Općine Fužine, ali i cijelog Gorskog kotara.

Dogovoren je nastavak suradnje s direktnom komunikacijom sa županijskim upravnim odjelima.

Na sastanku su uz župana Komadinu i načelnika Bregovca i njegove suradnice Kristinu Piršić, Josipu Vlahović, Teu Štimac i Emi Bolf Randelj, sudjelovao i zamjenik župana Petar Mamula te pročelnici Ljudevit Krpan, Mladen Brajan i Goran Petrc.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views