NOVI PROJEKTI

Župan Komadina sastao se s v.d. predsjednika HGK Županijske komore Herijem Bezićem

Predstavlje je i projekt informacijsko – komunikacijske platforme – Digitalna komora

Župan Zlatko Komadina sastao se s v.d. predsjednika HGK Županijske komore Rijeka Herijem Bezićem. Na sastanku je bilo riječi o dosadašnjoj kao i budućoj suradnji Županije i Županijske komore.

Gospodin Bezić upoznao je župana sa svojim planovima i vizijama rada Komore te predstavio nove projekte među kojima je istaknuo Katalog hrvatskih proizvoda koji predstavlja on-line prostor na kojem svi zainteresirani mogu dobiti korisne informacije o domaćoj ponudi proizvoda i usluga.

Katalog će posebno biti koristan naručiteljima, odnosno investitorima i projektantima te će im olakšati rad pri pripremi natječajne dokumentacije.

U ovom trenutku u Katalogu je gotovo 3 578 domaćih proizvoda iz svih sektora gospodarstva, posebno građevinarstva, industrijske, poljoprivredne i prehrambene proizvodnje. Katalog hrvatskih proizvoda prilika je za domaće gospodarstvo, te će svakako doprinijeti jačanju i snažnijem pozicioniranju domaće proizvodnje na hrvatskom tržištu.

Bezić je također predstavio i projekt informacijsko – komunikacijske platforme – Digitalna komora, koja članovima Hrvatske gospodarske komore, potpuno besplatno, na jednom mjestu, omogućava jednostavno i brzo dobivanje svih potrebnih poslovnih informacija.

Župan Komadina pohvalio je sve aktivnosti Komore i iskazao vjeru u nastavak uspješne suradnje sa zajedničkim ciljem pomoći i održivosti gospodarstva Primorsko-goranske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari