RIJEKA PLUS

Video | RI TV U Mihanovićevoj ulici u Rijeci u tijeku opsežni radovi na sanaciji kolnika, pogledajte gdje se radi i dokle će trajati

U ponedjeljak 31. srpnja Rijeka plus je započeo s radovima na sanaciji kolnika u Mihanovićevoj ulici

Radovi se izvode od kućnog broja 29 do kućnog broja 1b – praktički cijelom dužinom ulice. U ovoj fazi radova oni teku usporedo s odvijanjem prometa, naravno uz dužan oprez vozača koji se mimoilaze s građevinskim strojevima.

Voditeljica službe za odnose s javnoću Rijeka plusa Dragana Šmitran Babić u razgovoru za RI TV Riportala otkrila je o kakvom se točno zahvatu radi, što obuhvaća, koliko će trajati, koja je vrijednost radova te još neke zanimljivosti.

Pogledajte fotografije:

Sanirat će se čak oko 3000 kvadrata površine a predviđeno trajanje radova je do 4.kolovoza 2023.godine – ovisno o vremenskim prilikama.

U sljedećoj fazi radova, kada se počne s asfaltiranjem, promet će se odvijati naizmjenično. Iz Rijeka plusa mole sudionike u prometu na oprez i poštivanje privremene prometne regulacije.

Više u videoprilogu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari