BROJ MJESTA JE OGRANIČEN

Armada pripema invaziju na Maksimir: ‘Bijeli vlak’ stiže na ključni derbi

Foto: Facebook KN Armada

Armada je najavila “Bijeli vlak”, odnosno organizirani put navijača iz Rijeke do Zagreba.

Dinamo će u nedjelju 25. veljače ugostiti Rijeku u derbiju 24. kola 1. HNL, a ta bi utakmica mogla usmjeriti put oba kluba u borbi za naslov prvaka.

Aktualni prvak trenutno zaostaje šest bodova za liderom prvenstva te ima utakmicu manje. Rijeka bi se eventualnom pobjedom odvojila na velikih devet bodova prednosti te bi Dinamo imao male šanse za stići ih, usprkos tome što imaju zaostalu utakmicu s Varaždinom i još jedan derbi na Rujevici.

Važnost ovog susreta prepoznala je i Armada pa je tako najavila “Bijeli vlak”, odnosno organizirani put navijača iz Rijeke do Zagreba.

“Klub navijača Armada Rijeka organizira Bijeli vlak za odlazak na utakmicu Dinamo – Rijeka koja se igra u nedjelju 25.02.2024. od 15h na Maksimiru. Prijave će se početi vršiti u prostorijama KNAR u gradu na adresi Slaviše Vajnera Čiče 5B od ovog petka od 18.00 pa sve do popunjenja kapaciteta. Postoji mogućnost rezerviranja cijelog vagona za pojedinu ekipu ( ili više njih ), za to se možete dogovoriti tijekom prijave.

Ukoliko tijekom prijave želite biti u određenom vagonu to naglasite prije same prijave. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s prijavama, te sve informacije o polasku 09.00/ povratku kao i što se može unijeti u vlak ćete dobiti tijekom prijava. Cijena puta za članove je 20€, za nečlanove 30€! Učlaniti se možete također u petak prije prijave za vlak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari