BEZ NAVIJAČA

“BRDO” BEZ ARMADE: Policija zaustavila navijače koji su se željeli okupiti i navijati za Rijeku

Foto: Riportal

Policija je postupila sukladno preporuci gradskog Stožera Civilne zaštite

Utakmica 3. kola skupine F Europske lige između RIjeke i Napolija koja se večeras igra na Rujevici odvija se, što je otprije poznato, bez gledatelja zbog odluke Nacionalnog stožera Civilne zaštite o zabrani prisustva gledatelja na sportskim natjecanjima.

No ta zabrana “izigrana” je već nekoliko puta, na radost navijačkog puka ali i igrača Rijeke, jer su se oni najvjerniji navijači Rijeke okupili u nekoliko navrata na “brdu” iznad sjeverne tribine odakle su pružali snažnu potporu momčadi Rijeke gromoglasnim navijanjem. Posebno se ta pomoć osjetila u susretu 1. kola kada se Rijeka odlično suprotstavila objektivno jačoj i puno tržišno vrednijoj momčadi Real Sociedada.

Nečem sličnom nadali su se mnogi i večeras, no ovoga puta navijačima je zabranjen pristup stadionu. Policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske postupili su sukladno preporukama koje je jučer objavio gradski Stožer Civilne zaštite i u kojoj se od navijača Rijeke traži da podršku omiljenom klubu, u skladu s protuepidemijskim mjerama, pruže u svojim domovima, bez okupljanja oko stadiona i u kafićima kako bi se spriječila mogućnost zaraze koronavirusom.

Na taj način podršku hrabroj Rijeci večeras pruža, ali gromoglasno, tek šačica službenih osoba i glasna novinarska ekipa koja zdušno plješće i povicima ohrabruje igrače Rijeke koji se odlično suprotstavljaju moćnom Napoliju i u 30. minuti susreta vode pogotkom Roberta Murića 1:0.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari