IDEMO VATRENI!

Video | Crikvenička ogromna zastava je u Katru, razvili je navijači. Pogledajte fantastičnu atmosferu iz Katra!

Hrvatska nogometna reprezentacija spremna je za svoju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a po svemu viđenom spremni su i hrvatski navijači. Pogledajte video navijačkog slavlja uoči utakmice!

U srijedu u 11 sati Vatrenima će na noge stići Maroko u susretu koji će uvelike odrediti smjer kojim će na ovom Mundijalu ići selekcija Zlatka Dalića.

Navijačka potpora zasigurno neće izostati jer hrvatskih navijača u Dohi, po našim informacijama, ima oko 1 500, a stigla je i najveća navijačka zastava duga 200 metara i teška 100 kilograma. Dvostruko je dulja no ona koja je pratila Vatrene na SP-u u Rusiji.

Načinila ih je grupica navijača iz Crikvenice koja redovito pohodi utakmice nacionalne selekcija.

Upravo zbog toga, ova gigantska zastava je imala svoju prezentaciju proteklog ljeta u ovom primorskom mjestu gdje je razvučena preko rive tijekom ribarskog tjedna.

Za vrijeme utakmice s Danskom na Maksimiru, debitirala je na utakmicama hrvatske reprezentacije no ovog puta neće moći na stadion u Dohi jer to organizatori ne dopuštaju zbog njezine veličine.

Bez obzira što neće moći u nogometnu arenu, nadamo se da će donijeti sreću Vatrenima!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari