IZGUBIO ŽIVCE

DAMIR MILINOVIĆ SUCU: “Krečak, sramoto jedna! Isti si lopov kao stric ili otac, što ti je već!”

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Milinović je bio stožerni igrač Rijeke u sezoni 1998/99, pa će disciplinski sudac možda uvažiti da mu prezime Krečak priziva traume

Damir Milinović izgubio je živce na kraju utakmice u Zmijavcima, trener Orijenta 1919 nije baš pristojno reagirao kada je sudac Tino Krečak isključio drugoga igrača Orijenta 1919 u 82. minuti, piše Sportcom.hr.

Krečak je u 84. minuti dotrčao do klupe gostiju i pokazao crveni karton Milinoviću, koji je mirno napustio teren.

U zapisniku stoji što je Milinović rekao sucu:

– Krečak, sramoto jedna! Isti si lopov kao stric ili otac, što ti je već!

Tino je sin Zorana Krečaka, pomoćnog suca koji je ušao u povijest riječkog i hrvatskog nogometa po zaleđu zbog kojega je Rijeka 1999. godine ostala bez titule prvaka.

Milinović je bio stožerni igrač Rijeke, igrao je protiv Osijeka na Kantridi, kada je Krečak poništio pogodak Admira Hasančića zbog čega je prvak postala Croatia, pa će možda disciplinski sudac uvažiti da mu prezime Krečak priziva traume, posebice nakon spornih odluka.

Tino Krečak isključio je dvojicu igrača Orijenta 1919, evo objašnjenja u zapisniku:

br. 24 Kokorović Ed Kevin (117504) zbog dva žuta kartona (prvi u 40. min (Narušavanje imidža igre – povlačenje za dres suparničkog igrača.) i drugi u 64. min (Povlačenje suparničkog igrača u obećavajućoj situaciji.)

br. 15 Smolčić Ivan (162030) zbog dva žuta kartona (prvi u 56. min (Prigovor glavnom sucu.) i drugi u 82. min (Prekršaj u obećavajućoj situaciji.)

Croatia Zmijavci s dvojicom igrača više postignula je pobjednosni pogodak (2:1) u 92. minuti!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari