DANAS GORICA-RIJEKA Čolak: ‘U Rijeci imam priliku doći i do reprezentacije’

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Napadač Rijeke Antonio-Mirko Čolak najavio je utakmicu protiv Gorice. Istaknuo je da u svojoj karijeri nikada nije išao isključivo za novcem te se nada kako će s klubom igrati Ligu prvaka…

Susret protiv Gorice, koji se igra u nedjelju od 17:30 sati, najavio je napadač Rijeke Antonio Mirko Čolak, svjestan što čeka njegovu momčad. Ističe da mogu ostvariti dobar rezultat, ako budu imali isti pristup kao iz dvije prijašnje utakmice, donosi Sportnet.

“Znamo da nas čeka jako neugodna ekipa, posljednjih nekoliko utakmica ih nismo uspjeli pobijediti, ali sada imamo novu priliku. Imamo i dvije formacije, a na treneru je koju će odabrati. Ako budemo imali ovaj isti pristup iz zadnje dvije utakmice, možemo izvući dobar rezultat.”

Čolak je bio junak u prošlom kolu kada je zabio za pobjedu protiv Slaven Belupa. Nada se da će tako nastaviti i u ostatku sezone.

“Nadam se da ćemo tako i nastaviti, a to je samo jedna od mogućnosti kako dolazimo do protivničkog gola. Imamo mi dosta kvalitete u preostalim napadačkim segmentima igre. Ne bih htio da samo to ostane ključ naših pogodaka. Nadam se da ćemo zabijati i više od jednog gola na utakmici.”

Ove sezone zabio je 14 golova. Nada se da će ga popratiti i zdravlje kako bi nastavio u istom ritmu.

“Odlično se osjećam i želim tako nastaviti i postići što više golova do kraja sezone. Ako me zdravlje poprati, mogu biti jako opasan. Sve što radim je planski, svaki mi je korak isplaniran. Nisam bio nikada tip igrača koji je išao za novcem. San mi je igrati ovdje Lige prvaka i kasnije nastupiti u nekom od klubova iz Lige petice. I dalje radim da uspijem. U Rijeci imam priliku doći i do reprezentacije, to i očekujemo. Sve ovisi o meni i koliko ću se ja truditi. Želim to uspjeti.”, zaključio je Čolak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari