IZJAVA KAPETANA

Video | Duvnjak nakon SAD-a: ‘Žao mi je i dalje poraza protiv Egipta, nismo pokazali pravo lice’

U drugom susretu iz naše skupine Egipat je pobijedio Maroko s 30-19 upisavši i drugu pobjedu

Hrvatska rukometna reprezentacija je u susretu drugog kola grupne faze na Svjetskom prvenstvu pobijedila SAD s rezultatom 40-22 i tako osvojivši prve bodove u skupini. Hrvatsku su do pobjede predvodili Igor Karačić s osam i Josip Šarac sa šest golova, dok je na suprotnoj strani najefikasniji bio Gary Hines sa šest golova.

“Protivnik nije bio na nivou kao Egipat, ali bila je i drugačija energija na terenu. Krenuli smo malo u grču, 5:5 je bilo, ali na kraju je sve sjelo na svoje. Bili smo onakvi kakvi smo bili na pripremama.

Žao mi je i dalje utakmice protiv Egipta, nismo pokazali svoje pravo lice. Danas je bilo u redu, pogledat ćemo video i popraviti još neke sitnice. Čeka nas Maroko i nadam se da ćemo biti još bolji”, rekao je Domagoj Duvnjak.

Photo: Pixsell/PIXSELL

U drugom susretu iz naše skupine Egipat je pobijedio Maroko s 30-19 upisavši i drugu pobjedu. Hassan Kaddah sa sedam i Akram Saad s pet golova predvodili su pobjednički sastav, dok je u suparničkim redovima najefikasniji bio Ryad Lakbi s pet golova, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari