LOŠE VIJESTI

EURO U RUKOMETU Goran Perkovac potvrdio lošu vijest: ‘Izgubili smo Martinovića, žao mi ga je…’

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

U drugom kolu Europskog rukometnog prvenstva u Njemačkoj Hrvatska je odigrala neodlučeno s austrijom (28:28) i propustila osigurati drugi krug, a u tom susretu se teško ozlijedio jedan od najvažnijih naših igrača Ivan Martinović kojemu je iskočilo rame i za njega je Euro gotov.

Hrvatsku u skupini očekuje još jedna utakmica, u utorak protiv Rumunjske, a dan nakon susreta s Austrijom izbornik Goran Perkovac i dva reprezentativca održali su press konferenciju

“Najgore što se dogodilo je to što smo izgubili Martinovića. Ima težu ozljedu ramena i vjerojatno će morati na operaciju. Bit će out nekoliko mjeseci. Žao mi ga je sa sportske i ljudske strane”, potvrdio je lošu vijest izbornik Perkovac rekao da neće pozvati zamjenu za Ivana:

“Neću zvati nikoga novoga, sto posto vjerujem momcima koji su ovdje i koji su pokazali karakter i kvalitetu i zaslužili su puno povjerenje”, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari