NAJVEĆI USPJEH NAŠE SKIJAŠICE

Fantastična Leona Popović osvojila drugo mjesto u završnoj slalomskoj utrci sezone Svjetskog kupa, zasjenila i veliku Schiffrin!

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Kakav uspjeh za našu djevojku! Leona Popović je prvi puta u karijeri na postolju! Nakon 16 godina čekanja imamo drugo mjesto u ženskom skijanju

Leona Popović je na skijalištu Soldeu u Andori osvojila svoju prvu medalju u Svjetskom skijaškom kupu!

U Soldeuu se vozio zadnji slalom sezone u ženskoj konkurenciji Svjetskog skijaškog kupa. Naša Leona Popović je završila na drugom mjestu ispred legendarne Mikhaele Shiffrin.

U prvoj vožnji zadnjeg slaloma sezone u ženskoj konkurenciji završila je na drugom mjestu s 32 stotinke zaostatka za vodećom Petrom Vlhovom. U drugoj vožnji agresivnom i preciznom vožnjom kroz vrata našla se Leona u jednom trenutku i na prvom mjestu u poretku, čekao se samo nastup Vlhove koja je nakon nekoliko pogrešaka ipak uspjela ubrzati i konačnim vremenom pobijediti u utrci.

Druga hrvatska predstavnica, Zrinka Ljutić, nije uspjela doći do cilja u prvoj vožnji, ‘zahaklala’ je vrata na samom početku svog nastupa na stazi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari