AJMO RIJEKA! Bijeli pobijedili Krško u posljednjoj provjeri pred nastavak prvenstva

Nogometaši Rijeke pobijedili su Krško 2:0 u posljednjoj pripremnoj utakmici pred početak drugog dijela sezone. U zanimljivom ogledu u kojem je Matjaž Kek još jednom isprobao veći broj igrača, Rijeka je pitanje pobjednika riješila unutar osam minuta

RIJEKA – KRŠKO 2:0

Pomoćno igralište u sklopu kampa HNK Rijeka. Gledatelja: 300.

Strijelci: 1:0 Pavičić (58′), 2:0 Črnic (65′).

RIJEKA: Sluga (od 46. Prskalo), Raspopović (od 46. Mavrias), Župarić (od 46. Escoval), Punčec, Zuta (od 74. Mitrović), Bradarić (od 82. Liber), Pavičić (od 65. Božinov), Acosty (od 46. Kvržić), Puljić (od 46. Capan), Heber (od 46. Črnic), Čolak (od 55. Dangubić).

KRŠKO: Zalokar, Kulintš, Krajcer, Gorenc, Šturm, Balić, Ogrinec, Da Silva, Vekić, Mujan, Mandić (još su igrali: Frelih, Jakolić, Perić, Nesher, Kovačić, Jovanović, Vidović, Glover, Sokler).

Trebalo je dočekati 58. minutu za prvi gol. Nakon ubačaja Kvržića, Pavičić se uspio izboriti za loptu u kaznenom prostoru i matirati vratara Krškog – 1:0.

Sedam minuta kasnije Rijeka je stigla do drugog gola. Božinov je odličnom dugom loptom uposlio Črnica koji ju prsima spustio za Dangubića.

Napadač Rijeke lijepo ju je gurnuo u prostor za Kvržića koji je ponovo odigrao za Črnica, a slovenskom nogometašu nije bilo teško poslati loptu u praznu mrežu – 2:0.

Bili su to trenuci u kojima je Rijeka pritisnula Krško, ali gosti su do kraja utakmice stvorili nekoliko izglednih prilika koje nisu uspjeli realizirati.

U 77. minuti Mujan je lijepo odigrao za Mandića koji je ostao sam pred golom Rijeke, ali Prskalo je odlično reagirao.

Dvije minute kasnije Dangubić je odlično odigrao za Mitrovića koji nije uspio lobom nadmudriti vratara Freliha.

U 82. minuti, nakon lijepe akcije, Mitrović se spretno okrenuo u kaznenom prostoru, ali Frelih je odlično reagirao.

U 84. minuti, nakon velike pogreške Mavriasa, Vidović se sam sjurio prema golu, ali Prskalo je ponovo bio na visini zadatka. U samoj završnici i Perić se našao u dobroj prilici, ali Prskalo je još jednom dobro reagirao.

Prvi dio bio je manje sadržajan, u 10. minuti udarac Čolaka otišao je pored gola. U 20. minuti Pavičić je ubacio iz slobodnog udarca, ali pokušaj Acostyja glavom otišao je pored gola.

Čolak se u 34. minuti odličnim solo prodorom izborio za dobru poziciju, ali lopta je otišla pored gola.

Foto: HNK Rijeka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari