SAŽETAK RIJEKA-KRŠKO Bivši trener Bijelih, izbornik Zlatko Dalić posjetio kamp HNK Rijeka

Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, na poziv Damir Miškovića posjetio je kamp Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka

Izbornik Hrvatske posjetio je Rijeku želeći se uživo uvjeriti u sjajne uvjete na račun kojih je HNK Rijeka dobila mnoge pohvale za organizaciju kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo 2018. godine protiv Finske.

U pratnji predsjednika Damira Miškovića i dopredsjednika Deana Šćulca, izaslanstvo Hrvatskog nogometnog saveza u kojem su uz izbornika Zlatka Dalića bili Marijan Kustić, direktor natjecanja i infrastrukture HNS-a, i Iva Olivari, team manager hrvatske nogometne reprzentacije, obišao je cijeli kamp i sve terene uvjerivši se u najviše standarde koje on pruža.

U ugodnom razgovor i izbornik Dalić izrazio je impresioniranost viđenim istaknuvši kako je uvjeren da će riječka publika u budućnosti ponovo imati priliku vidjeti uživo utakmicu reprezentacije Hrvatske.

Rijeka – Krško 2:0 (sažetak)

Nogometaši Rijeke pobijedili su Krško 2:0 u posljednjoj pripremnoj utakmici pred nastavak prvenstva (OVDJE)

Rijeka je slavila pogocima Pavičića (58′) i Črnica (65′).

U videu pogledajte sažetak utakmice

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari