Četvrta uzastopna pobjeda Rijeke – najljepši blagdanski dar navijačima!

Foto: Riječanin/Mateo Levak

Nogometaši Rijeke bez previše napora, muke i nervoze ostvarili su četvrtu prvenstvenu pobjedu u nizu te tako navijačima i sami sebi podarili najljepši poklon za predstojeće blagdane – miran i zadovoljan pogled na prvenstvenu ljestvicu!

RIJEKA – VARAŽDIN 3:1 (1:0)

RIJEKA – Stadion HNK Rijeke na Rujevici. Utakmica 19. kola Hrvatski telekom Prve lige: Sudac: Ivan Vučković (Zagreb). Gledatelja: 3.865

Stijelci: 1:0 Acosty (11), 2:0 Čolak (47), 2:1 Glavica (11 m, 83), 3:1 Čolak (90+1)

RIJEKA: Pandur – Tomečak, Escoval, Župarić (Velkovski, 90+1), Smolčić – Capan (Lončar, 76), Pavičić – Gorgon, Andrijašević, Acosty (Murić, 63) – Čolak

VARAŽDIN: Nevistić – Prce, Adžić, Senić, Miličević (Mehdikhani, 61), Posavec (Glavica, 46), Roca, Kolarić, Štefulj, Tkalčić, Benko (Vuk, 78)

Neuobičajeno rani početak utakmice za ovu sezonu, uz sunčano i ne prehladno vrijeme, privukli su na Rujevicu lijep broj navijača koji su uživali u ne toliko spektakularnoj, ali svakako sigurnoj prezentaciji svojih miljenika u bijelim dresovima.

Pobjede Rijeke ponovno su postale navika i igračima i navijačima, i to je najbolja vijest pred skori kraj jedne turbulentne polusezone (Bijeli će još odigrati zaostalu utakmicu s Dinamom u Maksimiru). U godini u kojoj je izmakla europska jesen, dogodila se i promjena na trenerskoj klupi, momčad je u prvenstvu neko vrijeme ozbiljno “kašljucala”, ali su Bijeli još itekako “živi” u Kupu Hrvatske gdje brane titulu osvojenu u svibnju u Puli, a i pogled na prvenstvenu ljestvicu nekako “garantira” osvajanje pozicije koja ponovno vodi Rijeku u pretkola Europske lige. Sve u svemu, kako je rekao i predsjednik kluba Damir Mišković na nedavnoj “Noći Rijeke” održanoj u ponedjeljak, “Svaka godina u kojoj se osvoji trofej, dobra je godina!”.

Više u VIDEOPRILOGU:

Rezultati by SofaScore

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari