KRIMEJA Pogledajte stadion Orijenta 1919 s novim stolicama… ali to nije sve!

Na glavnu tribinu stadiona na Krimeji bit će postavljeno oko 1100 sjedalica

U subotu 17. kolovoza igrači Orijenta 1919 započinju natjecanje u Drugoj HNL gostovanjem kod Međimurja, a tjedan dana kasnije, 24. kolovoza, Orijent 1919 odigrat će premijernu drugoligašku utakmicu pred svojim navijačima na Krimeji – i to protiv Dinama II!

Orijentu 1919 je prije par mjeseci potvrđena licenca za natjecanje u Drugoj HNL, no za to je morao ispuniti neke uvjete. Jedan od najvažnijih bilo je postavljanje propisanih stolica na tribine. Taj posao ovih dana ubrzano se privodi kraju!

Postavljanje plastičnih sjedalica na stadionu na Krimeji počelo je u petak, u izvedbi riječke tvrtke Almes. Na glavnu tribinu bit će postavljeno oko 1100 sjedalica crvene i bijele boje talijanskog proizvođača.

Kada se ovom broju dodaju i mjesta u novouređenoj svečanoj loži, u kojoj će biti 84 mjesta za VIP goste te osam mjesta za novinare, može se reći kako će na Orijentovu stadionu biti gotovo 1200 sjedećih mjesta.

Pored toga, na suprotnoj tribini namijenjenoj i gostujućim i domaćim navijačima bit će još nekoliko stotina stajaćih mjesta.

Radovi se odvijaju i prije zadanih rokova te nema nikakvih bojazni da će sve biti dovršeno na vrijeme, do početka Orijentove drugoligaške sezone.

Stadion na Krimeji vrlo brzo zasjat će u posve novom ruhu!

VIDEO DANA: