KONKURENCIJA VELIKA, ALI… HNK Rijeka najbolja momčad 2016. u izboru Riječkog sportskog saveza

Iza nogometaša Rijeke sjajna je godina u kojoj su osvojili naslov jesenskog prvaka i trenutno su vodeća momčad u prvenstvu Hrvatske

Hrvatski nogometni klub Rijeka najbolja je momčad u 2016. godini u izboru Riječkog sportskog saveza. Iza nogometaša Rijeke sjajna je godina u kojoj su osvojili naslov jesenskog prvaka i trenutno su vodeća momčad u prvenstvu Hrvatske.

Svi dobitnici nagrada Riječkog sportskog saveza

Na svečanoj dodjeli nagrada u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku čast da primi nagradu pripala je Mate Malešu, kapetanu Rijeke.

– Biti najbolja momčad u Rijeci velika je čast za nas. Ova nagrada plod je rada svih ljudi u klubu, rekao je Srećko Juričić, sportski direktor HNK Rijeka. A prenose mrežne stranice HNK Rijeka.

– Nagrada Riječkog sportskog saveza potvrda je jedne uspješne godine što je iza nas, posebice posljednjih šest mjeseci u kojima nismo izgubili niti jednu utakmicu te smo osvojili jesenski naslov prvaka. Sada smo u fazi priprema za drugi dio sezone u kojoj nas očekuje puno teških utakmica, ali vjerujem da ćemo znati odgovoriti na sve izazove, zaključio je Srećko Juričić.

Foto: HNK Rijeka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari